Over TASH Treatments

Met 6 jaar ervaring in binnen én buitenland ben je bij TASH Treatments letterlijk in goede handen.

Zelf als eigenaresse, Jasmine Bahrami Tash, vind ik het belangrijk om producten te gebruiken die goed zijn voor de mens en de natuur.

De huidverzorgingsproducten van Thalgo zijn 100% natuurlijk en allergie vrij. Dat betekent dus dat je geen risico's loopt op huidirritatie of allergische reacties. Thalgo is een Frans kuurmerk dat al 50 jaar lang op 1 nummer staat in de spa en wellness branche over de hele wereld. Zelf als vegetariër vind ik natuurlijke en biologische voeding erg belangrijk.

Daarom wordt er bij de pedicures het product ''FABY Nails'' gebruikt. Dit is een geheel veganistische lijn dat vergelijkbaar is met het welbekende OPI merk. Je nagels en voeten worden verzorgd door onschadelijke en juist huid én milieu/diervriendelijke producten.

Daarnaast is de 100% natuurlijke losse thee wat in de salon geschonken

wordt van ons huismerk; TASH Tea

Voor mij staan gegarandeerde ontspanning, betrouwbaarheid en veiligheid op nummer 1 bij de klant.

De salon heeft een huiselijke, maar boho/beachy stijl. Het gebruik van ''zen'' muziek en warme handdoekjes die vaker toegepast worden tijdens een behandeling, mogen ook zeker bijdragen aan de ultieme ontspanningservaring. 

Verder is er eventueel de mogelijkheid om behandelingen buiten de openingstijden te boeken.

Direct een relax behandeling nemen nadat je je kinderen naar school hebt gebracht, of ben je pas laat klaar op je werk? Stuur een berichtje of bel om een afspraak te maken voor buiten de openingstijden.

Je kunt bij TASH Treatments ook samen met je moeder, oma, of bijvoorbeeld je vriendin(en) langskomen voor een beauty dagje of je kunt zelfs om een gezellige high tea te organiseren in de salon. Geheel verzorgd met verschillende soorten natuurlijke (TASH) theetjes, en verschillende zoete en hartige hapjes. Bekijk de opties en vraag eventueel meer informatie aan.

Voor meer informatie, vragen, advies of tips, neem gerust contact op!

Veel liefs en tot kijk,

Jasmine