Zoeken
  • Jasmine

Laserontharen & 20% korting!

Sinds 1 november ben ik gestart met de korting van 20% op laserontharing. Een welkomstactie omdat de diode ICE laser net nieuw in het bezit is, maar óók gelijk ideaal om NU mee te beginnen, zodat je in de zomer van 2021 helemaal haarvrij bent!


Hoe lang duurt zo'n behandeling dan?

Je hebt 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal en haarvrij resultaat en tussen iedere behandeling zit een rustperiode van minimaal 6 weken.


Is het nou écht geheel pijnloos?

Het kopje van de laser wordt zó gekoeld dat er letterlijk ijs ontstaat. Hierdoor voelt je de hitte van de laserstraal véél minder. Tijdens de behandeling vraag ik constant hoe het voor jou voelt. Per huid verschilt de gevoeligheid namelijk. Wanneer je een oncomfortabele warmte begint te voelen, dan verlagen we de sterkte een beetje. Dit heeft niet opeens minder effect voor de behandeling. Je gaat sowieso verschil merken! Plus, hoe meer behandelingen je neemt, hoe minder haarzakjes er overblijven, hoe minder je hoeft weg te laseren, hoe minder gevoelig het wordt!


Oké, genoeg theorieles. Alle overige informatie kun je trouwens vinden in het kopje ''laserontharing''.Op de foto zijn 2 oksels te zien. Dat zijn mijn linker oksel en mijn rechter oksel. Ze zijn op hetzelfde moment geschoren. De linker oksel op de foto heb ik gelaserd, en de rechter niet. Daar kun je het verschil duidelijk zien na de allereerste behandeling. Het heeft dus zéker effect! De haartjes op de linkerfoto zijn ook zachter en dunner teruggekomen.


Omdat ik sinds begin november zóveel positive reacties op deze actie hebt gekregen, verleng ik 'm voor heel de maand december. Jullie blij, ik blij.

Ook al heb ik ondertussen een lamme arm van al het laseren tot nu toe haha!


Je kan mij mailen voor meer info of om een afspraak te maken, of boek direct!


Liefs!

15 weergaven0 opmerkingen